Vyhledávání

Kontakt

Václav & Zorka

ridel@nextra.cz

V roce 1996 jsme doma přivítali

prvního šarpeje-Badynku.

(Bactra Bohemia Alegro)

 

Od 2002 jsme milovali naší

fenečku Madlenku.

(American Beauti Quasar)

 

a nyní si užíváme od 2008

Emilku.

(Angie Baleo Magic)

 

Národní výstava všech plemen Mladá Boleslav

19.07.2009 19:57

19.7.2009 MLADÁ BOLESLAV 

Byla to první výstava, na které naše Emilka nebyla nejlepší a dostala od pana rozhodčího Řehánka

Výborná 2 = skončila na druhém místě ve třídě mladých.

Pesové to tentokrát vůbec nesedlo, hned ráno na výstaviště jsme se museli probrodit vysokým blátem za deště až na výstaviště a navíc jsme se nemohli dostat pořádně ani ke kruhu, kde bychom pejska zklidnili a posadili se. I když jsme byli vystavováni jako první plemeno kruhu, celý kruh byl již zabrán lidmi, kteří vystavovali až po třech hodinách za námi a byli naprosto neochotní nás na půl hodinky pustit před sebe. Emílek byl nervózní, přešlapoval mezi bahnem a dekou a v kruhu dělal binec – vůbec nechtěl jít – natož běhat a předvést se, navíc ňafal Adélce po ocase, která běžela před ním a chtěl za každou cenu z kruhu. Asi si řekla, že tuto výstavu vypustí……Byli jsme překvapení, že za takový propadák dostala od pana rozhodčího jedničku – čekali jsme poslední místo a VD a tak jako majitelé Adélky píší na svých stránkách, že jejich fenka si zasloužila VD, že lumpačila, my si myslíme, že tentokrát měla být Adélka před námi. Je ale pravda, že nás Výborná potěšila.

V1 CAJC si právem odnesla a zasloužila Karin se stanice DULI !

Na výstavě jsme byli se sourozencem Emílka Amálkou a jejími chovateli . Ta se předváděla nádherně v mezitřídě a zaslouženě získala titul V1 CAC a Národní vítěz – blahopřejeme - vyrostla z ní krásná psí slečna !

Konec výstavy proběhl ve stejném duchu jako začátek – při výjezdu z parkování byla cesta (dá-li se to nazvat cestou) tak zabahněná, že jsme do něj zapadli a nemohli vyjet - auto vypadalo, že prodělalo terénní závod a ne psí výstavu krásy.

 

Fotogalerie: Národní výstava všech plemen Mladá Boleslav